Της Ελλάδος τα Παιδιά: Θα επιστρέψει η σειρά; Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε!

Της Ελλάδος τα Παιδιά: Θα επιστρέψει η σειρά; Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε!

Η σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» είχε αφήσει εποχή όταν παιζόταν και μας έχει χαρίσει έκτοτε πολύ γέλιο μέσω των επαναλήψεων που ποτέ δε σταμάτησαν.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα, που ξαφνικά βλέπουμε πολλές αγαπημένες σειρές που είχαν ολοκληρωθεί πριν πολλά χρόνια, να κάνουν το μεγάλο comeback. Με πρώτο και καλύτερο το «Λόγω Τιμής» που έχει ήδη κυκλοφορήσει και trailer.

Μετά έχουμε το «Καφέ της Χαράς» που έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή του από τον Χάρη Ρώμα και τέλος «Της Ελλάδος τα Παιδιά»;

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τελευταία ότι η παλιά παρέα επιστρέφει για νέες περιπέτειες, αλλά για τη συγκεκριμένη σειρά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για το αν πρέπει να επιστρέψει.

Την ίδια γνώμη μοιάζει να έχει και ο πρωταγωνιστής της, ο Γιάννης Μπέζος. Όταν ερωτήθηκε σχετικά, είπε: «Δεν συμφωνώ γιατί είναι σαν μνημόσυνο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα μνημόσυνα. Ένα μεγάλο μέρος είναι ότι και ο συγγραφέας της σειράς, ο Δημήτρης Βενιζέλος, δεν ζει πια. Επομένως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει. Φοβάμαι ότι αυτά μπορεί να καταστρέψουν και το πρωτογενές υλικό της σειράς. Επομένως δεν έχει κανένα νόημα και το θεωρώ λίγο απίθανο».

 


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο